lauantai 2. marraskuuta 2013

Talosta kodiksi

 Tervetuloa!
Koska perustin talo nro 11 -blogin aikoinaan remonttia varten, on nyt aika aloittaa puhtaalta pöydältä. Ensimmäinen puolikas asunnostamme alkaa olla valmis ja siksi perustinkin remppablogin rinnalle tämän uuden osoitteen. Tänne aion kirjoittaa elämästämme uudessa kodissa ja tulossa onkin paljon muunmuassa sisustusta, ruoanlaittoa, tee se itse -juttuja ja koiran kanssa elämistä käsitteleviä postauksia.
Näppäimistön ja kameran takana häärään minä, 22-vuotias muotoilun opiskelija. Viimeinen kouluvuoteni pyörähti käyntiin syksyllä, ja aloittelenkin parhaillaan opinnäytetyön tekemistä. Opiskelun ohella työskentelen suomalaisen muotoilun parissa ja toimin taitoluisteluohjaajana. Vapaa-aikani on viimeiset 1,5 vuotta täyttänyt remontointi, mutta tulevaisuudessa siihen mahtuu toivon mukaan vähän muutakin. Nimimerkki Valentiina tulee etunimeni ja syntymäpäiväni yhdistelmästä, olenhan syntynyt ystävänpäivänä.
Tämä tässä on puolestaan Waldo, pieni karvainen ystävämme. Waldo on hieman yli 2-vuotias shetlanninlammaskoiran ja mäyräkoiran sekoitus. Sympaattinen ja vilkas Waldo on iso osa blogia, sillä karvaturri vilahtelee valokuvissa tuon tuosta. 
Blogin nimeksi muotoutui koti nro 11, sillä talosta on nyt tulossa koti. Vaikka remontti jatkuu yhä, voi normaalimpi arki alkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti