lauantai 21. joulukuuta 2013

WC

Noin neliömetrin kokoinen vessamme on erittäin kompakti paketti. Pönttö, minilavuaari ja peilikaappi, muuta ei tarvitakaan.
Vessan valaistus on tavallista erikoisempi. Vessaan tilattiin katon kokoinen pala peilipleksiä ja toinen samanlainen pala maitopleksiä. Pohjalle peili, väliin loisteputket ja viimeisenä samea maitopleksi. Valo on täydellinen esimerkiksi meikkaamiseen, eikä muuta valaistusta tarvita ollenkaan.

2 kommenttia:

  1. Loistava valaistusidea! Onko teillä lattiakaivoa vessassa? Minkä verran vesieristitte? Meillä pohditaan parhaillaan vessaremontin detaileja, joten ihan kiva nähdä, mitä muut on tehneet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei ole ollenkaan lattiakaivoa vessassa, sillä tuolla ei niin kovasti vedellä läträtä :D Vesieritystä pitäisi periaatteessa laittaa tuollaisessa tilassa ainoastaan vesipisteiden taakse, mutta me vetelimme lattian lisäksi kolme laatoitetettua seinää noin 170cm korkealle lattiasta asti. Eristeen levittäminen on kuitenkin helppoa homaa siihen nähden, mitä vesivahinkoisen vessan purkaminen olisi ;)

      Poista