torstai 16. tammikuuta 2014

Uutta keittiössä

Keittiöön on ilmestynyt tammikuun aikana muutamia uusia juttuja. Sänkyostoksilla nappasimme mukaan myös kauan odotetun lisätason keittiön ikkunan alle. Simppeli valkoinen taso toi keittiöön lisää laskutilaa ja samalla sen alle muodostui hyvä paikka kierrätystynnyreille ja Waldon ruokakipoille.
Samalla kun siivosin kaiken punaisen pois joulun jäljiltä nostelin esille mustavalkoista ja turkoosia. Verho vaihtui jouluisesta kuusiverhosta Marimekon Kaivo-verhoon ja keittiötekstiilit päivittyivät myöskin. Ruokailutilan keittiöstä erottavaan palkkiin kiinnitettiin karnevaalivalot ja purkkifanaatikkona olin innoissani, kun löysin lasiselle kerrospurkille kaveriksi pienemmän version alennusmyynnistä.

6 kommenttia:

 1. Hei näyttääpä kivalle, tommosessa keittiössä mäkin viihtyisin! Ja muutenkin ihastuin blogiisi niin jo muutama päivä sitten, että se siirtyi samantien luettavien listalle :)

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tuolla on myös kiva kokkailla :) tervetuloa mukaan lueskelemaan, toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 2. mikä tuo pöytä on, juuri tulin ikeasta mutten tollasta nähnyt??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Malm-sarjan sivupöytä, viime kerralla kun kävin, oli se sänkyosastolla sängyn "apupöytänä". Mukavan edullinen noinkin tärkeäksi kapistukseksi :)

   Poista
 3. Heips! löysin blogiisi ja jään kyllä heti seurailemaan!! Ihana levollinen tunnelma kodissanne <3
  ps. Mistä on tuo koiranruoka säilytin?

  VastaaPoista
 4. Hei, hyvältä näyttää! 😊 Mikä on tuo keittiön seinän maalinsävy? Siis tuo harmaa 😉

  VastaaPoista