maanantai 17. maaliskuuta 2014

Vielä vähän lisää keltaista

Nojoo, tiedetään tiedetään. Aina näitä samojen kuvakulmien olohuonekuvia, erilaisia tyynynpäällisiä, keltaista ja liikaa kynttiläkippoja. Mutta kun uusi tauluhylly tauluineen ja uusi maljakko tuoreine kukkineen velvoittivat taas vähän sisustamaan ja kuvaamaan olkkaria. Pieni karvainen assistenttikin oli taas paikalla siellä missä tapahtuu, varsin väsyneenä tosin.
Olohuoneen pitkä vaaleanharmaa seinänpätkä on jo pidempään kaivannut jotain täytettä, ja mikäs sen täyttäisikään paremmin, kuin ikean tauluhylly. Hyllylle kehystin oman keltaisen ''fillarit'' -serigrafiatyön ja lisäsin kaveriksi pari muuta taulua. Ihana uusi origamimaljakko on kiva pari Sagaformin paperboat -kulhon kanssa ja Pentikin musta metallikori näyttää hyvältäa myös pystyasennossa. Sohvan ilmettä on helppo muutella erilaisilla tyynynpäällisillä ja muutamaa sohvapöydän tuikkulyhtyä vaihtamalla kokonaisilme pysyi kuosissa. Superhelppoa muunneltavuutta, siitä minä pidän tässä perusväreiltään hillityssä asunnossa.

6 kommenttia:

 1. Keltainen on kyllä kauniin pirteä sisustusväri, kun sitä osaa käyttää noin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sitä ei saa olla liikaa, eikä liian vähän :) Parasta juurikin tehostevärinä ja pienissä yksityiskohdissa :)

   Poista
 2. Löysin kivaan blogiisi styleroomin kautta ja jään lukijaksi. Tosi kivannäköinen koti! Tervetuloa kurkkimaan myös meille:www.kotiaurorassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kuulla, että sitä kautta eksyit :) Tervetuloa vaan lukijaksi, pitääkin käydä visiitillä sinun blogissasi!

   Poista
 3. Moi! Minkä sävyinen toi harmaa seinä on? :)
  Teillä on kaunista :)

  VastaaPoista
 4. ihana tuo valkoinen maljakko missä on kukkia :) mistä tuollainen ihanuus on?

  VastaaPoista