torstai 10. huhtikuuta 2014

Opparia

Viime viikot olen puuhaillut ahkerasti ja vähemmän ahkerasti opinnäytetyöni parissa. Kirjallisen osion kirjoittamisen lisäksi hommaan on kuulunut materiaalien hankkimista, ompelijan ohjeistamista, testaamista ja valokuvaamista. Kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta paljon enemmän on vielä tekemättä.
Aihettani en täällä kerro ainakaan vielä, mutta sen verran voin valottaa, että kirjapino käsittelee lasten liikkumista, leikkimistä ja oppimista. Opparissani saan siis yhdistää molemmat mielenkiinnon kohteeni, muotoilun ja lasten liikkunnan. Mukana on ripaus taitoluisteluakin, sillä ohjaamani luisteluryhmä toimii työni testiryhmänä.

Juuri silloin, kun pääsen kirjoittamisessa vauhtiin, ilmestyy jostakin yhden luppakorvan omaava karvakuono, joka haluaisi leikkiä. Se myös huomaa ulkona paistavan auringon ja aika monesti on kirjoitushommat keskeytyneet lenkkeilyn ajaksi. Tänään yritän saada itseäni motivoitumaan taas näpyttelemisen pariin, vaikka eilinen hammasleikkaus jomotteleekin palloksi turvonnutta leukaperää. Kolmiolääkkeet saavat minut myös melkoiseen tokkuraan, joten tekstin johdonmukaisuudesta ei ole takeita, hehheh! :) Onneksi tätä stressiä ei kestä enää montaa viikkoa ja sen jälkeen pääsemme koko luokan voimin ulkomaille rentoutumaan!

1 kommentti: