sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kirppariviikonloppu

Tein viikonlopun aikana mielettömiä löytöjä kotipaikkakuntani kirpputoreilta!
 Lauantaina käväisin pienellä kirpparilla pikaisesti ennen työvuoron alkua. Kiertelin löytämättä mitään kiinnostavaa, kunnes nenäni edessä tönötti 50cm korkea, rosterinen R-kirjain. Silmät pyöreinä ajattelin, että mainoskirjaimella (?) täytyy olla todella kova hinta, mutta kun hintalapussa luki 12,50€, nappasin valtavan konsonantin sillä sekunnilla kainalooni. Olen ihaillut mainos- ja valokirjaimia jo pidemmän aikaa sisustuskuvissa ja ironisesti juuri minun kohdalle sattui R-kirjain, onhan minulla ärrävika! :D
 Perjantaina kiersin toisen suuremman kirpputorin läpi ja löysin sattumalta peilin, jonka olen halunnut ostaa jo pidemmän aikaa. Peili on Pentikin ja vaikka 18€ aika kova kirpparihinta olikin, oli suositushinta verkkokaupassa kuitenkin 35€.
Lauantaiselta kirjainlöytöreissultani kaihertamaan jäivät aivan ihastuttavat pilven muotoiset magneettitaulut. Sunnuntaina oli pakko palata hakemaan nämä kotiin, pilvillä oli hintaa 7,50€ kappaleelta. Kummankin pilven mukana tuli neljä enkelimagneettia, mutta ne eivät kyllä ole ihan makuuni :D Joku lienee tehneen nämä itse ja taidokkaasti on tehnytkin, terävät pellin reunat on taivutettu siististi pyöreiksi. Näen nämä jo turkoosiksi maalatulla seinällä, tarrasta askarreltujen sadepisaroiden kera. Ehkä sitten yläkertaan :)

Kaikille näille tulis siis yhteishinnaksi  45,50€, ei mitenkään hirveästi näinkin näyttävistä sisustustavaroista!

1 kommentti: