torstai 6. helmikuuta 2014

Pastellia

 Olohuone sai jälleen uuden ilmeen, kun lähestyvä ystävänpäivä sai sisustajan pastellinsävyisiin tunnelmiin.
En niinkään välitä pinkistä tai vaalenapunaisesta väristä, mutta tuollainen haalea korallinpunainen puree jostain syystä kuitenkin. Turkoosin sävyt ovat ikuisia lemppareita ja tällä kertaa tyynypäällinen mätsäsi täydellisesti Polkka Jam:n Talviuniset -printtiin. Pöydälle kasa tuikkulyhtyjä sopivassa sävyssä ja namnam, valmista tuli!

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo turkoosi tyyny! Mistä olet löytänyt sen? Mätsäisi ihanasti myös omiin tyynyhaaveisiini kuosin ja värin perusteella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Anttilan Anno -mallistosta Verkko -nimellä, mutta ostamisesta on jo ainakin vuosi. Pikaisella googlettelulla löysin noita kylläkin NetAnttilan verkkokaupasta! :) Ihanan haalea turkoosi!

   Poista
  2. ..ja taisipa olla tuo minttu -sävy niistä vaihtoehdoista! http://www.netanttila.com/shop/fi/netanttila/anno-verkko-koristetyynynpaallinen-2430247

   Poista
 2. Aivan ihana koti, ja ihania juttuja sinulla:) Mistä olette ostaneet tuon laminaatin, näyttäsi ihan "meiän lattialta", ei näyttäisi Oulun seudulta saavan tuota mistään?:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Laminaatti on ostettu Netraudasta, joten tilaus Ouluunkin saakka on mahdollista! Lavallinen laminaattia tuotiin kotiovelle asti pieniä rahtikuluja vastaan. Laminaatti on Haro:n Tritty 100 -mallistosta sävy ''tammi vaaleanharmaa'' ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen valintaan! Täydellistä harmaata laminaattia oli todella vaikea löytää, joko ne olivat liian tummia, vaaleita, sinertäviä tai rusehtavia. Ja tämä on jotain kaikkien niiden väliltä :)

   Poista
  2. https://www.netrauta.fi/portal/sisustaminen/laminaatit/tammi/laminaatti_tritty_100_tc_tammi_vaaleanharmaa__1-sauva?pIndex=1&pCount=28&min=-1&max=-1&man=HARO&st=0&showall= Ja tässäpä vielä suora linkki Netrautaan!

   Poista
 3. Nyt ymmärrän sun lohenpunaiset kastehelmi lyhdyt. Istuu kuin nenä päähän tuonne. Ja voi Vehkaa kun se löysi niin hyvän kodin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhiiih, kerrankin joku ymmärtää mun kastehelmiä <3 Ja kylläpä vaan, siellä se vehka nököttää tyytyväisenä, eikä oo ainakaan vielä suuttunut kodin vaihtamisesta :)

   Poista
 4. Kiitos sinulle:) Olen samaaa mieltä, ollaan etsitty vaikka kuinka kauan, eikä tismalleen oikeaa sävyä ole löytynyt. Uskalsitteko tilata laminaatin näkemättä edes pientä mallipalaa? Toivon todella että tämä olisi meille nyt se oikea:D
  P.S. Ei voi sanoa muuta kuin että mitä enemmän kattoo sun blogia, sitä enemän täältä löytyy ihania juttuja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kannattaa ehdottomasti tilata mallipala! Me näimme mallin kerran aikaisemmin ja sitten saimme myöhemmin vielä yhdestä lopettavasta rautakaupasta mallipalan mukaamme kotiin. Sen avulla valitsimme sitten maalitkin, oli helppo mallailla seinän sävyä laminaattia vasten. Mallipalan saa yleensä ilmaiseksi :)

   Poista