torstai 27. helmikuuta 2014

Siksak

Viime postauksessa vilahtikin jo olohuoneen uutuus, siksak -kuvioinen matto. Vanha kunnon blogimatto eli Ikean Stockholm Rand oli ihana, mutta ihan väärää materiaalia koiratalouden olohuoneeseen. Käsinkudottu villamatto veti koirankarvoja puoleensa kuin magneetti ja luun pureskelusta jäi valkoisia tahroja pehmoiseen pintaan. Siinä vaiheessa kun villamaton vaaleita raitoja koristi koiran mielenosoitusjalannoston tuotos jos toinenkin, oli aika hankkia uusi.
Meillä on ollut keittiössä jonkin aikaa polypropeenimatto, ja helpoksi havaitun puhtaanapidon tuntien tiesin, että myös olkkariin tulee polypropeenia. Materiaalina se ei ehkä ole kaikkein miellyttävin jalalle, mutta niin helppo esimerkiksi imuroida. Netin syövereistä löysinkin ihanan siksak-kuvioisen ja juuri sopivan kokoisen maton vanhan tilalle. Kuvissa matto on vielä hieman mutkalla rullalla odottelun jäljiltä, mutta eiköhän tuo tuosta oikene.
Kuparinsävyisen lasipullon kaveriksi löytyi kirpparilta kaksi vanhaa lääkepulloa, toisessa vielä etikettikin tallella. Nyt isoin ei ole enää niin orvon näköinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti