perjantai 21. helmikuuta 2014

Kekkerit

Viime viikonloppu oli yhtä juhlaa. Ystävänpäiväkekkerit kokosivat työporukan kokoon ystävänpäivä-tupareihin ja tulihan siinä samalla juhlittua vähän omia syntymäpäiviäkin. Kaksi päivää meni leipoessa ja siivotessa ja lopulta koossa oli mitä ihanimmat pippalot. Yleensä karsastan kaikkea pinkkiä ja vaaleanpunaista, mutta tällä kertaa kaikki oli sitä! Minisandwichit, pesto-mozzarella-tomaattipatongit, vaniljarahka-vaahtokarkkikakku, kolmen suklaan rocky road, valkosuklaa-sitruunamuffinsit ja kokoelma erilaisia karkkeja pitivät vieraat erittäin tyytyväisinä. Hieman pinkkiä röyhelöä, paljon kynttilöitä, leikkokukkia sekä pupuja esille ja koristelu oli valmis!
Harmi, että kuvaaminen jäi vähän vähälle kaiken kiireen takia, päivänvalon aikaan olisi ollut paljon kivempi kuvailla näitä ihanan pastellisia tarjoiluja. Tunnelma oli kuitenkin mainio ja iloisesti höpöttelevä tyttöjoukko jaksoi kukkua aina yömyöhään asti näillä sokeripommeilla!

4 kommenttia:

  1. Ääää ihania kaikkia! Toi vaahtokarkkikakku ja rocky road...pakko päästä itekin tekemään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli kaikki tosi hyviä, ja rocky road varsin helppokin ;) Sulattaa vain eri suklaita sekaisin ja lisäksi sekaan ihan mitä vaan haluaa!

      Poista
  2. Tosi ihanilta näytti tarjoilut kauniissa kodissanne. Kiva blogi sinulla muutenkin. Olen seurannut sitä talo nro 11 lähtien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti, mukavaa, että olet pysynyt mukana jo niin kauan! :)

      Poista