lauantai 31. toukokuuta 2014

Raparperikaurapaistos

Raparperikaurapaistos, siinäpä muuten vaikea sana kirjoittaa tietokoneella! Vaikea ei ole kuitenkaan tämä resepti, vaan suorastaan naurettavan helppo ja nopea toteuttaa.
Raparperikaurapaistos

4 vartta raparperia
1 dl sokeria

100g voita
2 1/2 dl kaurahiutaleita
1/2 dl sokeria
1/2 dl fariinisokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
2tl kanelia

Käy nappaamassa takapihalta neljä raparperin vartta, kuori ja paloittele ne. Laita raparperit uunivuoan pohjalle ja ripoittele päälle sokeri. Sulata kattilassa voi ja sekoita siihen kaurahiutaleet, sokeri, fariinisokeri, venhäjauhot ja kaneli. Ripottele seos raparperien päälle vuokaan, paista 200C uunissa puolisen tuntia. Tarjoile vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera lämpimänä. Tämä jälkkäri on ihanasti kirpsakan makeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti